Loonwerk

U gaat dagelijks vol gas en zoveel mogelijk werk verzetten in zo min mogelijk tijd, uiteraard altijd met het oog op kwaliteit, is voor u van levensbelang. Uw klanten rekenen op u. U draagt zorg voor andermans gewassen, teelten etc. en dat vraagt om machines van topkwaliteit. Abemec levert met merken als o.a. Krone, Agrifac, Lemken, MerloJoskin, Dewulf en Hardi machines waar u altijd op kunt bouwen.

Abemec helpt u uw beloftes aan uw klanten waar te maken en adviseert u daarom graag over de loonwerkmachines uit ons assortiment. Ook praten we u graag bij over de laatste ontwikkelingen en de manieren waarop u die kunt toepassen op uw machines.

Loonwerk van de toekomst

Er ontstaat steeds meer ruimte voor de kwaliteit en kennis van externe loonwerkers. Steeds vaker wordt u gevraagd voor specialistisch werk, waarvoor het aanschaffen van nieuwe machines noodzakelijk kan zijn. Technologische innovaties gaan razendsnel, waardoor bedrijven dankzij data over steeds meer kennis kunnen beschikken. Echter de aanschaf van middelen om de data te vergaren en te verwerken is ook nodig. Kortom volop kansen, waar u met uw machinepark wel op moet kunnen anticiperen. Goed advies is daarbij belangrijk.

Uw wensen staan centraal

Bij Abemec gaan we niet voor de makkelijke, snelle verkoop. Door te luisteren naar uw wensen, voorbij de geijkte paden te kijken en te denken in oplossingen helpen onze ervaren medewerkers en specialisten u te kiezen voor de machine die het beste bij u en uw bedrijf / situatie past. Kortom, we leveren mechanisatie op maat.

Onderhoud aan uw machines

Een groot machinepark vraagt ook om aandacht voor onderhoud. Een goed onderhouden machine heeft bijvoorbeeld een langere levensduur. Onze gespecialiseerde monteurs zijn in staat om adequaat in te spelen op uw specifieke omstandigheden en wensen. Daardoor kunnen we onderhoud, en indien nodig reparaties, zowel in onze servicewerkplaatsen als bij u op locatie uitvoeren.

Klik op een van de toepassingen voor meer informatie of neem direct contact op met onze loonwerkspecialisten.