Melktechniek en Stalinrichting

Voortdurend proberen Nederlandse melkveehouders, altijd met oog voor mens, dier en omgeving, hun producten te verbeteren; al generaties lang. Dat lukt niet zonder de nieuwste technieken en de beste machines. Met de merken Boumatic, Royal de Boer en JOZ levert Abemec u alles wat u nodig heeft voor optimalisatie van de melkwinning, stalinrichting en het welzijn van uw koeien. Kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid staan hierbij voorop.

De wereld verandert en de zuivelsector verandert mee. Nog meer aandacht voor koewelzijn, efficiënt werken en het milieu betekent voor u als melkveehouder een continu proces van doorvoeren van innovaties/ontwikkelingen. Abemec denkt met u mee en adviseert u graag welke machines u helpen om uw melkproces te optimaliseren en welke stalinrichting het beste past bij uw situatie.

Uw wensen staan centraal

Bij Abemec gaan we niet voor de makkelijke, snelle verkoop. Door te luisteren naar uw wensen, voorbij de geijkte paden te kijken en te denken in oplossingen helpen onze ervaren medewerkers en specialisten u te kiezen voor de machine die het beste bij u en uw bedrijf / situatie past. Kortom, we leveren mechanisatie op maat.

Onderhoud aan uw machines

Melkwinning en stalinrichting zijn een aparte tak van sport wat ook voor onderhoud en reparatie vraagt om gespecialiseerde vakmensen. Onze monteurs zijn in staat om adequaat in te spelen op uw specifieke omstandigheden en wensen.

Klik hieronder op de toepassing waar u meer informatie over wilt krijgen.