Hardi

Hardi: toonaangevend in veldspuiten

Hardi zet zich al jaren in voor een hoge kwaliteit van efficiënte en nauwkeurige gewasbescherming. Hardi ontwikkeld daarom toekomst bestendige veldspuiten van hoge kwaliteit. Wanneer het gaat on een conventionele veldspuit met 90% driftreductie of een uiterst nauwkeurige machine tot 99%.

Met het Hardi TwinForce spuitsysteem krijgt u de beste resultaten qua verdeling, bedekking en indringen, bespaart u op gewasbeschermingsmiddelen en wordt een driftreductie van 99% (50 cm dophoogte, 50 cm dopafstand) gerealiseerd.

Welke Hardi veldspuit past het beste bij uw bedrijf?

Hardi biedt een breed programma getrokken en gedragen veldspuiten met vele mogelijkheden qua techniek en uitvoering. Voor het vinden van de best passende Hardi veldspuit voor uw bedrijf staan onze Hardi specialisten voor u klaar. Samen met u bekijken ze welke spuit in welke configuratie het beste bij uw bedrijfsdoelstellingen past. Aanvullend bekijken onze Hardi specialisten samen met u welk onderhouds- en service contract het beste bij u past. Zo zorgt Abemec voor een veldspuit op maat voor uw bedrijf.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem dan contact op met onze specialisten via 0413 38 29 11 of stuur een mail naar sales@abemec.nl. Download onderstaande brochures om alvast een eerste indruk te krijgen van de gedragen en getrokken veldspuiten van Hardi.

Gedragen spuiten