Fruitteelt

Met onder andere KWH en Berti heeft Abemec op en top fruitteeltmachines in huis.  Deze merken  staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. De machines maken uw werk makkelijker en stellen u in staat om de kwaliteit van uw fruit te waarborgen.

Fruitteeltmachines waar u op kunt bouwen

U bent een specialist die ondanks economische omstandigheden en strenge wet- en regelgeving altijd streeft naar een kwalitatief goed product dat voldoet aan de wensen van de consument. Om dat voor elkaar te krijgen, heeft u machines nodig waar u op kunt bouwen, die uw werk vergemakkelijken en die u helpen om tijd en kosten te besparen.

Abemec denkt graag met u mee in uw zoektocht naar de voor u perfecte fruitteeltmachines. Ongeacht de bewerking die u wilt doen (spuiten, bemesten, snoeien etc.) geeft onze gespecialiseerde medewerker u advies over de voor u beste oplossing.

Uw wensen staan centraal

Bij Abemec gaan we niet voor de makkelijke, snelle verkoop. Door te luisteren naar uw wensen, voorbij de geijkte paden te kijken en te denken in oplossingen helpen onze ervaren medewerkers en specialisten u te kiezen voor de machine die het beste bij u en uw bedrijf / situatie past. Kortom, we leveren mechanisatie op maat.

Fruitteelt blijft ontwikkelen

Ontwikkelingen op het gebied van techniek, teelt en markt staan niet stil. De Nederlandse fruitteeltsector is innovatief en sterk in kwaliteit én voedselveiligheid met veel aandacht voor het milieu. Samenwerking tussen telers versterkt de onderhandelingspositie met de overheid, retail en toeleveranciers. Blijven ontwikkelen en samenwerking op verschillende niveaus lijken de sleutelwoorden voor het behoudt van de Nederlandse fruitteelt op de (wereld)markt.

Klik op een van de toepassingen voor meer informatie of neem direct contact op met onze fruitteeltspecialisten.