veehouderij

Abemec is met merken als Krone, Airmix en Lemken gespecialiseerd in machines die onmisbaar zijn voor het draaiend houden van een moderne rundveehouderij. Merken die we kennen als betrouwbaar, efficiënt en innovatief.

Juiste machines voor uw situatie

Het heeft nogal wat voeten in aarde om uw koeien gezond en tevreden te houden. Het inzetten van de juiste machines voor uw specifieke situatie (aantal koeien, aantal hectare grond etc.) is van belang om uw werk goed te kunnen doen en tijd en geld te besparen zonder dat het welzijn van uw dieren in het gedrang komt. Immers, alleen een gezonde en tevreden koe produceert genoeg melk. Dat vraagt om passie voor uw vak en commitment, iets wat we u als professionele rundveehouder niet hoeven te vertellen.

Geen zorgen over uw machines

Abemec adviseert u graag over machines die uw dagelijkse werk vereenvoudigen en die bijdragen aan een efficiëntere manier van ‘boeren’. Het telen van voer en het voeren van melkkoeien vraagt om vakmanschap. Zeker met de uitdagingen waar u zich dagelijks mee bezig houdt zoals schaalvergroting, emissiearme huisvesting, wel of geen weidegang, meer biodiversiteit en verplichte asbestverwijdering, wilt u zich niet ook nog zorgen moeten maken over uw machinepark.

Uw wensen staan centraal

Bij Abemec gaan we niet voor de makkelijke, snelle verkoop. Door te luisteren naar uw wensen, voorbij de geijkte paden te kijken en te denken in oplossingen helpen onze ervaren medewerkers en specialisten u te kiezen voor de machine die het beste bij u en uw bedrijf / situatie past.

Klik op een van de toepassingen voor meer informatie of neem direct contact op met onze rundveespecialisten.