Krone

Krone voederwinning

Abemec heeft het hele Krone voederwinningsprogramma in haar assortiment. Alle machines, van maaier tot hakselaar en van balenpers tot opraapwagen vindt u bij ons terug.

De innovatieve machines van Krone zijn al jarenlang een begrip in de wereld van de voederwinning en passen uitstekend bij Abemec waar innovatie en kwaliteit ook hoog in het vaandel staan. Meer informatie vindt u in de onderstaande brochures.

WELKE KRONE MACHINE PAST HET BESTE BIJ UW BEDRIJF?

Krone biedt een een breed programma machines voor de voederwinning met vele mogelijkheden qua techniek en uitvoering. Voor het vinden van de best passende Krone machine voor uw bedrijf staan onze Krone specialisten voor u klaar. Samen met u bekijken ze welke machine in welke configuratie het beste bij uw bedrijfsdoelstellingen past. Aanvullend bekijken onze Krone specialisten samen met u welk onderhouds- en service contract het beste bij u past. Zo zorgt Abemec voor mechanisatie op maat voor uw bedrijf.

BENIEUWD NAAR ALLE MOGELIJKHEDEN?

Neem dan contact op met onze specialisten via 0413 38 29 11 of stuur een mail naar sales@abemec.nl. Download onderstaande brochures om alvast een eerste indruk te krijgen van alle Krone machines.

 

 

Dubbeldoelwagens