Gewasbescherming

Met het oog op het milieu worden aan spuitmachines steeds hogere eisen gesteld. Echter u heeft de zekerheid nodig dat de gewenste hoeveelheid oplossing op de juiste plaats gespoten wordt.
De veldspuiten van Bargam, Agrifac en Hardi staan garant voor innovatieve, duurzame en gespecialiseerde gewasbescherming en geven u die zekerheid. Daarnaast voldoen ze aan de gestelde milieu-eisen.

Spuitapparatuur op maat

Met een gedragen, getrokken of zelfrijdende spuit van een van onze merken bent u klaar voor de toekomst. Abemec biedt u machines van uitstekende kwaliteit, uitgerust met de laatste innovaties en met een lange levensduur. Onze specialisten configureren de machine volledig naar uw wensen, passend bij uw situatie en de gewenste driftreductie.

Rebuild

Is een nieuwe spuit een te grote investering voor u? Wellicht is een rebuild van een bestaande spuit een optie. Abemec is specialist in het ‘rebuilden’ van veldspuiten. De spuit wordt volledig gedemonteerd door onze gespecialiseerde monteurs. Alle leidingen, spuitdoppen etc. worden vernieuwd en de spuit wordt uitgerust met de nieuwste technieken om bijvoorbeeld plaatsspecifiek spuiten mogelijk te maken. Weer gemonteerd is uw spuit als nieuw en voldoet deze aan alle eisen m.b.t. het milieu en kan deze weer jaren mee.

Onze specialisten informeren u graag over gewasbescherming in het algemeen en spuiten in het bijzonder. Neem contact op met een van hen.