Munckhof

Op dit moment bieden wij een oogstmachine aan van Munckhof.

Munckhof Fruit Tech Innovators is een bedrijf gevestigd in Horst dat zich specialiseert in gereedschappen voor de land- en tuinbouw.
Eén van deze gereedschappen is de Pluk-o-Trak.

Een veelzijdige oogstmachine

De Pluk‑O‑Trak oogstmachine is een uitmuntende hulp voor alle seizoenen. Het gaat niet alleen over het organiseren van uw oogst maar ook over het aanzienlijk verhogen van de plukprestatiesvan uw plukkers. Ook is de machine in staat om uw snoei-, dunnings- en hagelnetwerkzaamheden
zo efficiënt mogelijk te maken. Deze unieke machine is uitgerust met plateaus, zodat uw plukkers op alle niveaus in de boom kunnen werken, zonder ladders.

Gemakkelijk te bedienen – Service op afstand

  • De Pluk‑O‑Trak is makkelijk te begrijpen en te bedienen
  • Een nieuwe plukgroep kan, na een korte introductie, direct aan de slag.
  • De Pluk-O-Trak Modulair en Mountain zijn standaard uitgevoerd met een slimme, variabel instelbare, recht-rij-regeling die, zelfs bij scheve bomen of op hellingen, automatisch door het midden blijft navigeren.
  • De bediening is eenvoudig, door robuuste drukknoppen en een joystick, zodat iedereen de machinekan bedienen. Om het serviceniveau te verhogen zijn de Modulair en Mountain uitgevoerd met een bluetooth module. Met deze mogelijkheid is onze service engineer in staat om op afstand verbinding te maken met demachine in het veld.

Ontwerp
De Pluk-O-Trak van Munckhof is een uniek ontwerp, welke in de afgelopen 50 jaar stap voor stap is ontwikkeld. Vooral het zeer lage eigen gewicht van <900 kg … 1240 kg maakt de machine makkelijk te bedienen in moeilijke omstandigheden zoals heuvelachtige gebieden of modderige ondergrond.

Productiviteit
De enige activiteit van de plukkers die werken met de Pluk‑O‑Trak is het plukken van fruit, dat zij op smalle transportbanden leggen. De Pluk-O-Trak zorgt er vervolgens voor dat het fruit in de kist komt. Zo verspillen de plukkers geen tijd. De plukprestaties zijn ruim 40% hoger in vergelijking met traditionele plukmethodes.

Voor meer informatie over de Pluk-0-Trak kunt u contact opnemen met uw Abemec verkoper of klik hier.