Shovels & Verreikers

Zoekt u een shovel of verreiker dan is het vooral van belang om een model te kopen dat past bij het werk dat u ermee doet. Wat wilt u vervoeren, hoeveel wilt u tillen, hoe hoog en wat vergt dat van de hydrauliek. Onze specialist helpt u graag met het inventariseren van de technische opties die een shovel of verreiker moet hebben om het werk te kunnen verrichten dat u er mee wilt doen.

Shovels van Weidemann en verreikers van Merlo

Met Merlo en Weidemann heeft Abemec twee sterke, betrouwbare merken in huis waarvan de machines hun waarde in de praktijk ruim bewezen hebben. De shovels van Weidemann en verreikers van Merlo zijn multifunctioneel door tal van voorbouwmogelijkheden en inzetbaar op ieder bedrijf in elke sector.

Maatwerkoplossingen

Machines worden voor u geoptimaliseerd door maatwerkoplossingen, waardoor de machines nog beter passen bij uw werkzaamheden. Zonder verlies van hefvermogen, stabiliteit of gebruiksgemak en altijd met het oog op veiligheid.

Heeft u interesse in of vragen over de shovels en verreikers van Merlo en Weidemann? Neem dan contact op met een van onze specialisten.