Grondbewerking

Een gezonde bodem leidt tot minder erosie, goede waterregulatie, ziekte- en plaagwering, zuivering en het vastleggen van CO2. Een juist uitgevoerde bodembewerking speelt een belangrijke rol bij het in stand houden van een goede bodemstructuur én is ook heel belangrijk voor de groei van uw gewassen. Voor dit specialistische werk is het belangrijk om voor alle situaties passende machines te hebben.

Grondbewerking op maat

Met werktuigen van verschillende leveranciers, waaronder Lemken, Maschio Gaspardo en Güttler biedt Abemec u een interessant, uitgebreid programma werktuigen voor grondbewerking.
Of u nu op zoek bent naar een ploeg, een cultivator en een rotorkopeg of een combinatie van verschillende machines om grond te bewerken en voor te bereiden, bij Abemec vindt u het werktuig dat het beste bij u past.

We denken graag met u mee over innovatieve oplossingen die uw werk eenvoudiger en efficiënter maken. Bijvoorbeeld door de tractor die de ploeg of frees bedient uit te rusten met gps. Hiermee voorkomt u onder- en overlap en bespaart u direct op brandstof en loonkosten.

Onze deskundige medewerkers geven u graag advies over grondbewerking en de bijbehorende machines. Neem contact op met onze specialisten.