Beregening

Niks zo veranderlijk als het weer en niks is zo hard nodig als water om uw gewassen te laten groeien. Als het weer niet meewerkt en de droogte uw gewassen bedreigt, kunt u niet om beregening heen. Met de juiste beregeningsapparatuur is het mogelijk om in een korte tijd een groot oppervlakte te beregenen.

Irtec en Nettuno

Abemec is beregeningsspecialist en we zetten onze kennis en ervaring graag in om u te voorzien van de best passende haspels en pompen, aangevuld met buizen en toebehoren. Afhankelijk van uw situatie (o.a. soort gewas, grondsoort en perceelgrootte) zoeken we de beste oplossing. Ons assortiment bestaat onder andere uit de Italiaanse merken Irtec en Nettuno die bekend staan om de kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiency.

Vorstvrij maken beregeningsapparatuur

Tijdens het seizoen staat de Servicedienst Beregening van Abemec 24/7 voor u klaar. Onderhoud en reparatie op locatie zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt met het beregenen van uw gewas.
Na het seizoen komt de servicedienst bij u op locatie om uw beregeningsapparatuur vorstvrij te maken. Uw regenhaspels, motorpompsets, trekkerpompen en (ondergrondse) leidingen zijn daarna klaar voor de winter en goed voorbereid op een nieuw seizoen.

Maak een afspraak met onze beregeningsspecialist en laat u vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden.

Neem voor onderhoud en het winterklaar maken van uw beregeningsapparatuur contact op met de Servicedienst Beregening.