Aardappel & Bietentechniek

De Nederlandse bodem is uitermate geschikt voor het telen van o.a. aardappelen. Door het zeeklimaat en de vruchtbare grond is Nederland een aardappelland bij uitstek. De aanwezige kennis en de specialisatie van de telers heeft de Nederlandse aardappel wereldberoemd gemaakt. Iets waar u trots op mag zijn!

Full line machineprogramma Dewulf

De teelt van aardappelen en groenten is een aparte tak van sport. Het hele proces heeft nogal wat voeten in aarde en er komen veel machines bij kijken om de aardappelen, uien, wortelen en bieten bij de consument / verwerker te krijgen. Bij Abemec kunt u terecht voor het complete full line machineprogramma van Dewulf voor grondbewerking, poten, rooien, inschuren en sorteren. De machines zijn robuust, betrouwbaar en maken uw werk aangenamer.

Struik

Struik biedt een uniek programma in frezen, rugvormers, loofklappers en onkruidbestrijders. In een wereld waarbij steeds meer vraagtekens worden gezet bij het gebruik van chemische middelen voor onkruidbestrijding/loofdoding en er vraag is naar alternatieven, passen de machines van Struik perfect in het leveringsprogramma van Abemec.

Bietenrooier van Agrifac

Voor het rooien van suikerbieten heeft Abemec de bietenrooiers van Agrifac in het assortiment. Degelijke, innovatieve machines met een hoge capaciteit die garant staan voor kwaliteit .

Heeft u interesse in of vragen over machines van Dewulf of Agrifac? Neem dan contact op met een van onze specialisten.