Afgelopen weekend (22 t/m 24 november) vond de tweejaarlijkse Abemec Show weer plaats in Veghel. Met een bezoekersaantal van bijna 16.000 mensen mogen we ook deze editie van de Show succesvol en zeer geslaagd noemen.

Tijdens het Abemec Congres dat daags voor de Show werd georganiseerd werd bekend gemaakt dat Abemec vanaf 1 januari 2020 haar verkooporganisatie splitst in 2 bedrijven; Agromec voor de Fendt Full line machines en Abemec Machines voor de machines van alle andere merken, waaronder Krone, Agrifac en Dewulf.
Tijdens de Show was dit o.a. al zichtbaar in nieuwe logo’s, werd er uitgebreid aandacht aan besteed in de Demo Show en werd het volledige Fendt Full line programma gepresenteerd in de showroom.

Naast de spiksplinternieuwe machines in de showroom en de werkplaats, en de (jong) gebruikte machines in het occasioncentrum trok ook de spectaculaire Demo Show veel bekijks. Zoals we van ze gewend zijn, pakte het demoteam weer flink uit.

Nieuw dit jaar was het Aftersales Plein waar al onze aftersales- en smart farming activiteiten waren ondergebracht. Veel van onze leveranciers waren aanwezig om hun producten te promoten en hun kennis te delen. Middels diverse demo’s en uitleg van Abemec-specialisten hebben we laten zien hoe we onze klanten ontzorgen en continu in beweging houden.

Voor ons was het weer een geweldige en gezellige show, waar we met trots en plezier op terugkijken. Nogmaals bedankt voor uw komst, interesse en enthousiasme. Tot over twee jaar!