Webinar Precisiefruitteelt 23-02-2021

Op 23 februari a.s. organiseert Duit een webinar Precisiefruitteelt. Delphy, KWH Holland en BBLeap delen hun visie op de voordelen en de toekomst van precisielandbouw in de fruitteelt.

Meld u hier aan.

Elke boom en elke plant is anders. Door data te gebruiken in combinatie met slimme, maar makkelijk te gebruiken techniek gaan we echte vooruitgang boeken. Tijdens de webinar Precisiefruitteelt presenteert Delphy de resultaten van de drone beelden die de afgelopen tijd op het perceel van Van Maaswaal zijn geschoten en geven zij een doorkijk naar de toekomst op het gebied van precisielandbouw.

BBLeap heeft de aandacht van de akkerbouwers al getrokken met Farming On Plant Level. Kruis BBLeap met KWH en je kunt letterlijk het verschil maken. Aanpasen aan de individuele behoefte en omstandigheden van elke boom, wij geloven dat het kan en niet moeilijk hoeft te zijn. Tijdens deze webinar vertelt BBLeap hoe zij in samenwerking met KWH Holland appeltelers in staat stellen om in te spelen op de behoefte per boom. Een belangrijke stap voor een betere teelt voor boer, mens en milieu..

Het programma is als volgt:
– 19.30 uur Delphy, demoperceel van Maaswaal, droneresultaten
– 19.40 uur KWH Holland (partner in project DUIT): stand van zaken spuittechniek
– 20.10 uur Introductie BBLeap en technische mogelijkheden fruitteelt
– 20.40 uur Delphy, praktijkinterpretatie spuiten op boomniveau
– 21.00 uur Afsluiting

U kunt zich aanmelden voor de webinar op: https://duit-nu.nl/duit-webinar-precisiefruitteelt-op-23-februari/