Abemec neemt van den Heuvel mechanisatie te Nijkerkerveen over.

Per 1 augustus 2023 neemt Abemec de landbouwmechanisatie-activiteiten van Van den Heuvel Nijkerkerveen over. Alle activiteiten worden voortgezet op de huidige locatie te Nijkerkerveen en Abemec zal haar activiteiten vanuit Ermelo daarin integreren en verder gezamenlijk voortzetten onder de naam Abemec Nijkerkerveen.

Een consequentie van het kunnen blijven inspelen op ontwikkelingen in de landbouw was het creëren van een organisatiestructuur waarbij specialisme en een krachtig serviceteam opzetten. Dat zijn de vraagstukken naar de toekomst. Met die gedachten heeft het management van beide bedrijven elkaar gevonden en besloten de beide activiteiten samen te voegen in Nijkerkerveen

De vestiging van Van den Heuvel wordt geïntegreerd binnen de verkooporganisatie van Abemec en gaat verder onder de naam Abemec Nijkerkerveen. De demontage activiteiten van Van den Heuvel gaan zelfstandig verder onder de naam: Van den Heuvel B.V. Parts.

De medewerkers treden in dienst van Abemec en de vestiging blijft de meeste bekende merken verkopen en onderhouden. Het assortiment wordt aangevuld met veel van de merken die Abemec voert.

Het specialisme van Abemec Ermelo op het gebied van Krone machines kan door de overname in een grotere regio ingezet worden. Abemec Goor zal deze vestiging ondersteunen met specialistische werkzaamheden aan het Krone Big assortiment. Daarnaast zal Nijkerkerveen gaan samen werken met het team van Abemec Biddinghuizen.

***Einde persbericht***

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Quint, directeur van Abemec of Henk van den Heuvel, eigenaar Van den Heuvel mechanisatie

Hans Quint                                                                        Henk van den Heuvel

Abemec                                                                             Van den Heuvel Mechanisatie

0413 38 29 11                                                                  033 257 1920

Abemec is een gespecialiseerd landbouwmechanisatiebedrijf van oorsprong vanuit Midden- en Zuid-Nederland met 22 vestigingen. We bieden veehouders, akkerbouwers, loonwerkers, fruittelers, tuinbouwers en cultuurtechnische bedrijven een breed pallet aan topmerken. Het is onze missie om u te ontzorgen bij de keuze voor en configuratie van passende mechanisatie, onderhoud & reparatie, financiering en verzekering. Wij zijn continu in beweging om te blijven zorgen voor mechanisatie op maat op uw bedrijf.