Tegenwoordig zijn steeds meer trekkers uitgerust met een gps-stuursysteem. Om goed en nauwkeurig te kunnen werken is het belangrijk dat de verschillende displays over dezelfde AB-lijnen, percelen en machineconfiguraties beschikken. Maar de kans is groot dat u op uw bedrijf trekkers en machines heeft van verschillende merken. Hoe kunt u dit het beste organiseren, zodat de data het werk daadwerkelijk makkelijker maakt en de efficiëntie verhoogt?

Automatische data-uitwisseling
Vantage Agrometius heeft AutoSync geïntroduceerd waarmee automatische data-uitwisseling mogelijk is. Hierdoor heeft u op alle displays dezelfde perceelsdata en machineconfiguraties. Veel Trimble gps-systemen zijn al verbonden met internet en dus kan deze internetverbinding worden gebruikt om data automatisch tussen displays te synchroniseren. Als u op één display een nieuw perceel met AB-lijnen toevoegt, dan zorgt AutoSync dat deze direct met uw andere displays worden gedeeld. De data wordt veilig opgeslagen in de cloud en daardoor is er altijd een back-up.

Taakkaart.nl
AutoSync is onderdeel van taakkaart.nl. Via de webportal zijn al uw percelen en AB-lijnen inzichtelijk en kunt u eenvoudig data bekijken en beheren, zoals het hernoemen en verplaatsen van AB-lijnen. Hierbij is het ook mogelijk om data van andere merken in te laden, waardoor u maar één portal nodig heeft. Vanuit Taakkaart.nl kunt u ook taakkaarten maken en deze draadloos naar uw trekker of naar de loonwerker sturen.