;

Laatste nieuws

Nieuwe lijn Schuitemaker dubbeldoelwagens

dinsdag 29 oktober 2019
Schuitemakers lanceert op de Agritechnica 2019 de nieuwe lijn Rapide dubbeldoelwagens; sterk en betrouwbaar en altijd inzetbaar tijdens drukke oogstperioden.
Uiteraard beschikt de nieuwe Rapide over de bekende Schuitemaker Trailing pick-up. Het bewezen onderscheidende pick-up-systeem van Schuitemaker zorgt voor perfecte bodemvolging en optimale bodemvrijheid in combinatie met een soepele en vooral schone gewasstroom bij het opraapproces.

Omdat voor elke loonwerker tijd = geld betekent, zeker in de oogsttijd, heeft Schuitemaker de Rapide opraapwagen nog verder ontwikkeld, zodat het gras snel en efficiënt kan worden binnengehaald met behoud van een continue hoge snijkwaliteit.

Dankzij de nieuwe Schuitemaker PowerRotor loopt de aandrijflijn en het snijwerk soepeler dan ooit, zelfs in de zwaarste grassoorten. Tevens wordt het nieuwe Schuitemaker Autolad systeem geïntroduceerd; volautomatisch laden zodat dit zelfs voor de meer onervaren chauffeurs gemakkelijk en snel verloopt.

Uniek in de markt is het nieuwe gepatenteerde Schuitemaker Rapid Release voorbord. Hiermee kan de volle laadbak in 1 soepele beweging snel en volledig worden geleegd, zodat de volgende laad- en losronde ook weer optimaal kan plaatsvinden.

Image title
Aan het laden
Aan het laden