;

Laatste nieuws

Abemec importeur en leverancier van AgroIntelli

woensdag 3 april 2019
Abemec breidt haar 360-graden Smart Farming productschap uit met de producten van AgroIntelli. Na de eerste Abemec Smart Farming en Robotics dag (22 maart j.l.) kondigden Abemec en het AgroIntelli al aan een samenwerking aan te gaan. Na de positieve reacties op de Robotti en de WeedCam is besloten dat Abemec met directe ingang importeur en leverancier wordt in Nederland.

Het Deense AgroIntelli legt haar focus op het ontwikkelen van duurzame, agrarische producten op het gebied van Smart Farming en precisielandbouw. AgroIntelli creëert revolutionaire innovatie in automatisering, navigatie en visuele oplossingen voor de agrarische sector.

Abemec gaat onder andere de producten voor de Nederlandse markt leveren in de volgende productcategorieën:

Cameratechnieken: WeedMaps en CloverCAM
De WeedMaps meet de intensiviteit van de onkruidstand op het veld en geeft een precies beeld van de onkruiddruk. De CloverCAM is een nieuw intelligent camerasysteem die de opbrengst van gras / klaverweide kan optimaliseren door de gras / klaverratio in kaart te brengen. De camera kan onder andere voorop de maaier worden gemonteerd om een perceel specifieke opbrengstkaart te produceren.

Automatisering: Robotti
De Robotti is een diesel-hydraulische autonome werktuigendrager die perfect aansluit bij uw huidige machinepark. De robotti heeft dezelfde capaciteiten als een kleine tractor, maar dan zonder chauffeur. Het eerste doel van de machine is het verhogen van de efficiëntie op het veld om de professionele agrariër tijd en geld te besparen. De Robotti kan gekoppeld worden aan verschillende werktuigen voor bijvoorbeeld zaaien en (mechanische) onkruidbestrijding.

Navigatie: Intellipaths
Intellipaths is een eenvoudige app voor smartphone of tablet die helpt bij het optimaliseren van de rijroute op het veld. Daarnaast kan het werk op het veld worden gemonitord via de website www.myintellipaths.info, waar real-time rij-efficiëntie en verwachte eindtijd van het werk worden weergegeven.

Heeft u interesse in de producten van AgroIntelli of wilt u graag meer informatie?
Neem dan contact op met Roel van Erp via roel.van.erp@abemec.nl of 06 53 84 05 17.

Image title
Aan het laden
Aan het laden