;

Laatste nieuws

Abemec dealer Güttler

woensdag 20 maart 2019

Abemec en Güttler maken bekend dat Abemec per direct dealer wordt van Güttler. Abemec breidt daarmee haar leveringsprogramma o.a. uit met gedragen en getrokken prismawalsen, frontpakkers, graslandverzorgingsmachines, prismarollen in rotorkopeg, cultivatoren.
Güttler, met productlocaties in Duitsland en Hongarije, is bijna 5 jaar zelfstandig actief in Nederland. Daarbij wordt geen gebruik gemaakt van een importeur, maar twee fabrieksvertegenwoordigers.
Al meer dan 30 jaar is Güttler de innovatieleider op het gebied van bodemstructuur. De klanten en hunn wensen staan daarbij altijd op de eerste plaats. De kwaliteitsmachines die Güttler ontwikkelt zijn daarbij slechts het middel om de klant optimaal te ondersteunen met als gemeenschappelijk doel: permanent langdurig hoge opbrengsten en maximale winstgevendheid.

Abemec is 100% dochter van BayWa, de grootste Güttler dealer van Duitsland. Abemec heeft haar hoofdvestiging in Veghel met vooral vestigingen in Noord-Brabant en midden-Nederland, gebieden waar Güttler nog geen dealers had.

Beide partijen hebben alle vertrouwen in de samenwerking en hopen op een langdurige gezamenlijke relatie.
Aan het laden
Aan het laden