(machine)besturing

Percelen online beheren, support op afstand, apps van fabrikanten en up to date software dat is het voordeel van de 360-graden Smart Farming aanpak van Abemec. Machinebesturing met behulp van gps, plaatsspecifieke bewerkingen uitvoeren en autonoom rijden zijn enkele mogelijkheden waar Abemec u bij kan helpen.

We voorzien u graag van advies en maken uw machines ‘smart farming ready’ zodat u meteen aan de slag kunt.

Trimble gps-systemen

Het enige Android display op de markt
– Merkonafhankelijke gps; niet gebonden aan een trekker- of machinemerk.
– Android besturingssysteem met support op afstand, apps van fabrikanten, percelen beheren in Google Maps en webbrowser.
– Variabele afgifte en automatische sectie-aansturing.
– Taakkaarten draadloos verzenden vanuit taakkaart.nl
– Alle machines te koppelen via ISOBUS.

Raven

De CRx gps-displays bieden uitgebreide mogelijkheden voor besturing en werktuigaansturing door ISOBUS. Samen met het RS1 alles-in-één gps-systeem vormt het een ideale combinatie om eenvoudig op meerdere tractoren te gebruiken.

Raven Hawkeye
Dit pulserende spuitsysteem maakt het mogelijk om onafhankelijk van de dosering de gewenste druk en druppelgrootte in te stellen. Hiermee wordt gezorgd dat gewasbeschermingsmiddelen zo effectief mogelijk worden ingezet.

Fendt Vario Guide

Alle Fendt Profi Plus tractoren zijn standaard voorbereid op een gps-systeem. Na montage van een gps-antenne en simkaart is het systeem direct gebruiksklaar. Aanvullend biedt Fendt verschillende Smart Farming oplossingen

Varioguide contour assistant
VarioGuide Contour Assistant bouwt voort op de bekende VarioGuide lijntypen en voegt de twee lijntypes Contour Segmenten en Single Contour toe, voor nog efficiënter en comfortabeler werken.

Variodoc Pro
Het met documentatiesysteem VarioDoc Pro worden alle gegevens geheel automatisch geregistreerd en vervolgens vastgelegd in de FMIS. Daardoor kunt u efficiënt voldoen aan uw administratieve verplichtingen. VarioDoc draagt ook bij aan effectief orderbeheer, terwijl het u ook nog eens een belangrijke besparing op uw bedrijfskosten oplevert.

VariotronicTI automatic
De combinatie van de automatische VarioTronicTI en het Fendt VarioGuide spoorgeleidingssysteem betekent dat afzonderlijke handelingen automatisch worden uitgevoerd op basis van de positie ten opzichte van een kopakkerlijn die de VarioGuide vaststelt.

Sectioncontrol
Het systeem voor automatische sectiebesturing is essentieel voor iedereen die zo efficiënt mogelijk wil werken. Of het nu gaat om veldspuiten, kunstmeststrooiers of poot- en zaaimachines, u wilt waardevolle bedrijfsmiddelen niet twee keer gebruiken als u kunt werken zonder overlappingen.

Variable rate control
Hoe meer de omstandigheden in uw veld variëren, des te efficiënter zult u zaden en verbruiksmaterialen met VRC gebruiken. Zone-specifieke landbouw zorgt er voor dat iedere zone van uw perceel precies de hoeveelheid mest of pesticide krijgt die werkelijk nodig is.