Gewasverzorging

Gewasverzorging is van vitaal  belang voor een succesvolle landbouwoogst. Het onderdrukken van onkruiden, ziekten en plagen kan een uitdaging zijn, maar met geavanceerde technologieën zoals spotspraymachines en camera schoffelmachines kunnen landbouwers efficiënter en toekomstgericht te werk gaan.

Gewasbescherming

Abemec biedt een brede selectie van spuitmachines met een breed scala aan opties die voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Met geavanceerde technologieën zoals GPS-navigatie, automatische sectiecontrole, variabele doppen en spotspray machines.

 

Camera-gestuurde schoffelmachine


Een andere baanbrekende technologie die de gewasverzorging transformeert, is de camera-gestuurde schoffelmachine. Uitgerust met geavanceerde beeldherkenningssystemen kunnen deze machines onkruid nauwkeurig identificeren tussen de rijen en gewassen. Zodra het onkruid is gedetecteerd, worden mechanische schoffels geactiveerd om het onkruid te verwijderen zonder de gewassen te beschadigen, maar bevordert ook een gezonder bodemstructuur en een betere waterinfiltratie.