Per 1 februari 2021 neemt Abemec de landbouwmechanisatie-activiteiten van Latrago uit Goor over. Alle activiteiten worden voortgezet op de huidige locatie onder de naam Abemec Goor.

Een consequentie van het kunnen blijven inspelen op ontwikkelingen in de landbouw was het creëren van een andere organisatiestructuur met daarbij groei naar meerdere vestigingen. Dat paste niet bij de toekomstvisie die Jürgen Dittrich voor ogen had voor zijn bedrijf, wat hem heeft doen besluiten met Abemec in zee te gaan.

De vestiging van Latrago wordt geïntegreerd binnen de verkooporganisatie van Abemec en gaat verder onder de naam Abemec Goor. De medewerkers van Latrago treden in dienst van Abemec en de vestiging blijft de huidige merken van Latrago verkopen en onderhouden. Het assortiment wordt aangevuld met veel van de merken die Abemec voert.

Het specialisme van Latrago op het gebied van Krone Big-machines (opraapwagens, grootpakpersen, zelfrijdende maaiers en hakselaars) kan door de overname in een grotere regio ingezet worden. Abemec Goor blijft een rechtstreeks onderdelen-distributiepunt voor Krone onderdelen.

Na de overname van de locatie in Goor beschikt Abemec over 23 regionale volwaardige servicepunten. Vestiging Goor vult het gat op tussen het eerder dit jaar overgenomen Mechanisatie Mariënberg in Overijsel, Abemec Ermelo en Abemec Geldermalsen.