Abemec en Mechan Groep beëindigen samenwerking

Per 1 maart a.s. zal het Massey Ferguson dealerschap van Abemec Gemert (Beek en Donk) worden overgedragen aan Rovadi te Ysselsteyn. Het MF-dealerschap van Abemec Gilze en Waalwijk wordt per 1 september 2020 beëindigd.

Abemec (Machines en Service) gaat verder volgens de strategie die in november 2019 gelanceerd is. Abemec Machines verkoopt een breed machine-assortiment aan de professionele agrarische ondernemer in Midden- en Zuid-Nederland. Abemec Service richt zich op onderhoud en service van alle machines, van alle merken die door Abemec Machines en Agromec verkocht zijn en worden.

Distributeur Mechan Groep geeft hiermee verder vorm aan de full-line exclusieve distributiestrategie van het Amerikaanse AGCO-concern, eigenaar van Massey Ferguson, Fendt en Valtra.
Massey Ferguson heeft een breed assortiment MF tractoren, verreikers, persen, combines, hooibouwmachines en technologie. Om aan de verwachting van professionele gebruikers te voldoen, voert het toekomstige Massey Ferguson dealernetwerk de MF full-line producten exclusief.