Year Calendar

Bij Abemec Trainingscenter leert u hoe u nieuwe technieken in uw voordeel kunt gebruiken. Een maximaal rendement halen uit uw tractor of machine door efficiënte bediening is het streven.
Tijdens de scholing lopen we alle functies van uw machine met u door en geven tips voor gebruik in de praktijk. Leer de bediening van uw machine kennen en leer hoe u bestaande en nieuwe technieken (zoals bijvoorbeeld Fendt VarioGuide of FendtONE) in uw voordeel kunt gebruiken.

Alle scholingen zijn theoretisch en vinden normaal gesproken plaats in een scholingsruimte. Tijdens de scholing wordt gebruik gemaakt van een simulator om de training zo realistisch mogelijk te laten verlopen.

Vaste data staan ingepland. Naast de vaste data is het ook mogelijk om bij u op locatie een training te organiseren, vraag naar de mogelijkheden. Contact: +31 (0)413 38 25 66 of stuur een e-mail naar techsupport@abemec.nl

Kosten
Prijzen per 2 uur training bedragen €150,-. Hebt U in de afgelopen 2 jaar een trekker bij Abemec gekocht dan krijgt u 50% korting.
De online Fendt Connect training is gratis.

TOON TRAININGEN:

03 Jun

Fendt: Het nieuwe rijden op basis van Fendt tractoren

08:00-12:00

Veghel

Aanmelden
Onderwerp Complete bediening van de trekker wordt doorlopen en hier in worden tips en tricks uitgelegd over het zuinig werken en rijden met de Fendt trekker. in deze training laten we zien dat door een paar kleine aanpassingen in zowel denken als doen, je toch al een groot verschil kunt maken in slijtage en brandstofbesparing.
Datum 3 juni 2024