Persoonlijke groei


Abemec biedt je een werkomgeving waarin je gestimuleerd wordt om te blijven leren, je carrière te ontwikkelen en je passies en talenten na te streven. Als medewerker van Abemec wordt van je verwacht dat je continu in beweging blijft om het beste uit jezelf te halen. Wij zien graag dat je de kans pakt om te groeien, zodat je al jouw potentieel kunt aanspreken.

Vanuit het interne opleidingscentrum ‘Abemec Academy’ krijg je verschillende instrumenten aangereikt om je te helpen bij je ontwikkeling. Daarnaast krijg je tijdens beoordelings- en functioneringsgesprekken voldoende gelegenheid om je toekomstperspectieven kenbaar te maken. Het volgen van opleidingen, het uitvoeren van interne opdrachten en het krijgen van meer verantwoordelijkheden zijn voorbeelden van mogelijkheden waarop je wordt gestimuleerd om te blijven ontwikkelen.

“Professioneel, doorgroeimogelijkheden en een positief imago in de sector.” (Regio Bedrijfsleider)

Open en diverse cultuur


De cultuur bij Abemec is open en divers. De drie pilaren waarop onze (interne) communicatie en houding ten opzichte van collega’s en klanten is gebaseerd zijn ‘Professioneel’, ‘Samenwerken’ en ‘Verantwoordelijk’. Hierbij staan de volgende drie bedrijfsprincipes centraal:
- Passie voor het vak
- Altijd scherp blijven
- Werken aan morgen


“Het bedrijf kent korte lijnen en een informele cultuur.” (Regio Bedrijfsleider, Zeeland)

Salaris en arbeidsvoorwaarden


Abemec hanteert en goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 13 atv en 25 vakantiedagen op fulltime basis, een goede pensioenregeling, bedrijfsparen, een reiskostenvergoeding en de mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen en opleidingen.

“Het is mooi om bij een groot bedrijf te werken met de daarbij horende goede arbeidsvoorwaarden en de vele leuke, behulpzame collega’s.” (Verkoper, Regio Waalwijk)


Wil jij werken @ Abemec?


Bekijk dan hier onze beschikbare vacatures. Is er geen openstaande vacature die aan je wensen voldoet? Maak dan je interesse kenbaar door een open sollicitatie inclusief CV te sturen naar personeel@abemec.nl.

Aan het laden
Aan het laden