Aspen 2 FRT Benzine 5 liter

Art nr. 360-057
Aspen 2 FRT: schone alkylaatbenzine voor tweetaktmotoren. Met 2% volsynthetische 2-taktolie Aspen 2 FRT is een kant en klare tweetakt mengsmering voor kettingzagen, heggenscharen, bladblazers, brommers en andere tweetaktmotoren. Aspen 2 FRT verbrandt schoner waardoor de uitlaatgassen van tweetakt
Verwachte levertijd is 6 werkdagen
Verwachte levertijd is 2 werkdagen Verwachte levertijd is 2 werkdagen
Stuks
Prijs
€ 15,70
prijs per Stuks
excl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Aspen 2 FRT: schone alkylaatbenzine voor tweetaktmotoren. Met 2% volsynthetische 2-taktolie

Aspen 2 FRT is een kant en klare tweetakt mengsmering voor kettingzagen, heggenscharen, bladblazers, brommers en andere tweetaktmotoren. Aspen 2 FRT verbrandt schoner waardoor de uitlaatgassen van tweetakt machines minder gevaarlijk voor uw gezondheid zijn. Bovendien blijft de motor ook schoner, dit zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van uw machine. Aspen 2 FRT kan jarenlang worden bewaard zonder dat de kwaliteit vermindert!                    
                                        

DE VOORDELEN OP EEN RIJ:        

            Kant en klare mengsmering voor alle tweetakt machines

            Uw machine start altijd

            Aspen blijft jarenlang houdbaar

            Minder onderhoud & een langere levensduur van uw machine

            Uw gezondheid en het milieu worden optimaal beschermd           


VOOR WELKE MACHINES EN VOERTUIGEN?        

Aspen 2 FRT is te gebruiken voor alle tweetaktmotoren die een mengverhouding van 1:50 voorschrijven. Omdat de 2-taktolie van Aspen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, kan Aspen 2 FRT vaak ook gebruikt worden voor tweetaktmotoren die een andere mengverhouding voorschrijven. Aspen 2 FRT is geschikt voor kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen, bladblazers, doorslijpers, grondboren, trilmachines, brommers en andere tweetaktmachines. Neem bij twijfel over het gebruik van Aspen 2 FRT altijd contact op met supportdesk@abemec.nl .


WAAROM ASPEN 2 FRT?           
Aspen 2 FRT is de meest hoogwaardige kwaliteit benzine die op dit moment technisch haalbaar is. Omdat tweetaktmotoren relatief veel schadelijke uitlaatgassen uitstoten en u deze direct inademt, bevelen wij Aspen 2 FRT aan. Aspen benzine is alkylaatbenzine. Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen, zoals benzeen, tolueen en zwavel. Hierdoor zijn zowel de brandstofdampen als de uitlaatgassen beduidend minder schadelijk. Dit heeft voordelen voor u, voor het milieu en voor uw machine. Uw machine loopt beter en start altijd. Loopt beter omdat er veel minder koolvorming ontstaat. Start altijd omdat Aspen 2 FRT jarenlang houdbaar is en daarbij haar kwaliteit behoudt, ook na een lange periode van stilstand. Op de lange termijn bespaart u dus op onderhoudskosten. Aspen 2 FRT is aangenaam in het gebruik. De handige 5L jerrycan  met bijhorende vulaccessoires maakt het tanken eenvoudig. Met de Fillpartner Autofiller tankt u zonder knoeien en met automatische vulstop!           

EEN VERGELIJK MET GEWONE BENZINE
Gewone benzine, zoals Euro 95 die u voor uw auto tanks, is op een andere wijze geraffineerd dan Aspen alkylaatbenzine.
Door de speciale raffinage van Aspen alkylaatbenzine zijn veel schadelijke stoffen weggelaten die wel in gewone benzine zitten.

      
    
 

    Aan het laden
    Aan het laden