BBL, MBO en HBO


Onderzoek jouw mogelijkheden in de landbouwmechanisatie!

Als BBL’er of stagiar(e) word je bij Abemec met open armen ontvangen. Vanaf dag één ben je deel van het team en word je uitgedaagd om jouw bijdrage te leveren aan het succes van Abemec. Door het opdoen van nieuwe inzichten en ervaringen leg je de basis voor jouw carrière.

Terwijl je werkt aan verschillende taken of eigen opdrachten, krijg je de gelegenheid om je professionele en persoonlijke competenties uit te breiden. Onze praktijkbegeleiders, leidinggevenden en collega’s bieden je daarbij alle hulp die je kunt gebruiken. We vinden het namelijk belangrijk om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

Abemec biedt je een boeiende, gevarieerde en leerzame stage met een passende stagevergoeding. Bij tevredenheid over je functioneren kun je in aanmerking komen voor een vaste baan.

“Een zeer goede werksfeer, iedereen helpt elkaar. Stabiel en vooruitstrevend bedrijf waar je veel leert.” (Stagiair, Regio Waalwijk)

Solliciteren
Alle beschikbare functies, BBL-plekken, stageplaatsen en/of afstudeeropdrachten staan vermeld op onze website. Klik hier om ze te bekijken.

Is er geen vacature die aan jouw wensen voldoet? Maak dan jouw interesse kenbaar door een open sollicitatie met CV te versturen naar personeel@abemec.nl

Aan het laden
Aan het laden