Databeheer

Binnen onze 360-graden Smart Farming aanpak is databeheer een onmisbare schakel. Abemec heeft samen met het Duitse FarmFacts een aantal gebruiksklare softwarepakketten samengesteld, waarmee u direct, goedkoop en op een eenvoudige manier met data aan de slag kunt. Deze pakketten bieden we aan onder de nam NextFarming Office.

Precisielandbouw START
Eenvoudig instappen in plaatsspecifieke bewerkingen op uw percelen. U brengt uw bouwplan in kaart en vervolgens kunt u aan de slag met precisielandbouw.

Precisielandbouw PREMIUM 
Een uitbreiding van het START-pakket met onder andere de mogelijkheid om drone- en bodemscandata te importeren, om deze vervolgens om te zetten naar taakkaarten. U heeft altijd zelf in de hand wat de toepassingsmogelijkheden zijn of welke hoeveelheden worden gekoppeld aan de werkzaamheden.

Online GPS 
Direct in het veld reageren op de huidige situatie van het gewas of conditie van het perceel. Door portable devices te koppelen aan de software en een gps-antenne (optie met RTK) weet u altijd direct waar u zich in het veld bevindt.

Talkingfields 
Aan de hand van remote sensing brengt u uw historische biomassa in kaart om vervolgens zones die hoger of lager productief dan gemiddeld zijn in uw perceel te herkennen. Deze data geeft u volop mogelijkheden om plaatsspecifiek aan de slag te gaan met satellietbeelden.