Munckhof Fruit Tech Innovators neemt de productie van KWH spuiten over

Munckhof Fruit Tech Innovators gaat voortaan alle spuiten voor de fruitteelt en wijnbouw van KWH produceren. KWH nam dit besluit om zo het nakomen van levertijden en de snelle levering van onderdelen te garanderen.

Munckhof Fruit Tech Innovators heeft al meer dan 100 jaar een uitstekende reputatie als ontwikkelaar en fabrikant van oogst- en spuitinstallaties voor de fruitteelt. De technieken, kennis en ervaring van Munckhof zijn vergelijkbaar met die van KWH als het om spuiten voor de fruitteelt en wijnbouw gaat. Door de productie en levering van onderdelen onder te brengen bij Munckhof, profiteren KWH en haar partners Abemec en BBLeap van de kennis, capaciteit en het logistieke systeem van Munckhof. Zij kunnen hun klanten door de nieuwe overname, beter van dienst zijn.

Voor klanten van KWH, verandert er afgezien van de gegarandeerde levertijden en snelle service voor onderdelen weinig. Abemec blijft de vertrouwde dealer in de regio Nederland en België voor de verkoop en het onderhoud van de KWH-spuitinstallaties.