Laat uw beregeningsapparatuur vorstvrij maken door Abemec.
Maak nu een afspraak en profiteer van de actieprijs van € 59,95 per eerste haspel*. De actieperiode loopt van 14-09-2020 t/m 15-11-2020. Daarna geldt het normale werkplaatstarief.

Bel voor het maken van een afspraak met uw Abemec vestiging.

Wat doen wij tijdens het vorstvrij maken van uw apparatuur:
– Uw haspelslang wordt ter plekke bij u vakkundig leeggeblazen, zodat al het water eruit is. Daarvoor hoeft de haspelslang niet volledig uitgerold te worden.
– Alle leidingen, de turbine en kranen worden watervrij gemaakt.
– Algehele controle van de technische staat van de haspel, turbine, slang en koppelingen en dit vastleggen op een checklist.
– Wij nemen de voorrijkosten voor onze rekening in het rayon van de Abemec werkplaatsen.

Wat biedt deze service u voor voordelen?
– De vorst heeft geen kans om schade te veroorzaken aan leidingen, turbine en kranen.
– Met de checklist heeft u in een oogopslag zicht op de technische staat van uw haspel of motorpompset.
– Onze gespecialiseerde monteur adviseert u over eventueel nog uit te voeren onderhoud of reparaties.

Wat kunnen we nog meer?
– De olie op de aandrijving kan ververst worden. Ervaring leer dat zich in de aandrijving condenswater vormt dat slecht is voor lagers en tandwielen. Jaarlijks verversen is voorgeschreven.
– Denk ook eens aan de accu. Bij winterstilstand moet deze regelmatig opgeladen worden. Met een druppellader heeft u daar geen omkijken naar.
– Verder kunnen we het dieselfilter van uw motorpompset vullen met een conserveringsvloeistof die bacterievorming tegengaat. Uw motorpompset start dan probleemloos in het nieuwe seizoen.

Meerwerk gebeurt tegen uurtarief zonder extra voorrijkosten. Naast de service aan uw haspel kunnen we tegelijkertijd ook eventuele ondergrondse leidingen en/of andere beregeningsapparatuur vorstvrij maken.

*incl. voorrijkosten in het Abemec-gebied, excl. btw