;

Laatste nieuws

FendtONE

vrijdag 6 september 2019
Tijdens de Dealer Technica heeft Fendt haar distributiepartners gevraagd naar digitalisering. 71 procent van de respondenten schat hun klanten als kritisch ten opzichte van digitalisering. Volgens 56 procent van de dealers komt dit, omdat de gebruiker de systemen te ingewikkeld in gebruik vindt.
De visie van Fendt is, dat de agrarier een eenvoudige toegang tot de digitale wereld krijgt en deze dagelijks met plezier gebruikt. Daarom heeft Fendt het nieuwe FendtONE ontwikkeld.

FendtONE lost het probleem van ingewikkelde systemen op met een eenvoudige en intuitieve gebruikersinterface die er zowel op de machine als ook op de home-pc hetzelfde uitziet en gemakkelijk te hanteren is. Alle stappen kunnen met een iPhone of tablet via knippen & plakken doorgevoerd worden. Binnen een paar klikken zijn taken te plannen, stamgegevens te onderhouden en alle functies overzichtelijk te rangschikken. Dit maakt FendtONE de eenvoudigste oplossing in de markt, zelfs voor beginners, omdat het systeem ook werkt met oudere machines.

Image title
Aan het laden
Aan het laden