;

Laatste nieuws

Abemec is aangesteld als de nieuwe Dewulf dealer.

vrijdag 2 augustus 2019
                                                                                                                                  

PERSBERICHT   

Abemec is door Dewulf, full-liner in landbouwmachines voor aardappelen en wortelen, benoemd tot officiële dealer voor de regio Noord Brabant, Midden en Noord Limburg, Utrecht, en West Gelderland. Vanaf heden zal Abemec vanuit zijn vestiging in deze regio’s de professionele telers nog beter kunnen helpen met een ruim aanbod aardappel- en wortelmachines.

Uitbreiding machine-aanbod met focus op aardappelen

Abemec is verheugd de samenwerking met Dewulf verder uit te breiden voor hun uitgebreide aanbod aardappelmachines. Het poot-, rooi- en inschuurmateriaal van Dewulf is vanaf heden te verkrijgen bij deze dealer. Ook met aanvragen voor technische ondersteuning en voor reserveonderdelen voor deze machines kunnen telers terecht bij Abemec.

Beide partijen zijn ervan overtuigd een sterk partnerschap te kunnen creëren. Het team van de dealer zal zich de komende tijd nog verder specialiseren in de aardappelteelt. Daarvoor kreeg het al een eerste doorgedreven opleiding van de experts bij Dewulf.

Tevreden met nieuwe sterke partner

Dewulf waakt er steeds over dat telers dichtbij terecht kunnen bij een lokale Dewulf-dealer, die hen kan bijstaan met raad en daad. In dat kader is er gekozen om het dealernetwerk te versterken in Midden en Zuid Nederland. “Wij zijn blij dat we Abemec als nieuwe partner kunnen presenteren. Hun volledige team is gemotiveerd om aardappeltelers in de streek te helpen groeien en hen te ondersteunen met onze machines.”, stelt Ion Dhont, Marketing-verantwoordelijke bij Dewulf. “We wensen Abemec alvast veel succes toe en zien een mooie toekomst voor de lokale telers”.


**EINDE PERSBERICHT**


Over Abemec

Abemec BV is dé ontzorger van de professionele, agrarische ondernemer en is continu in beweging als servicegerichte, rendementsbewuste en importerende dealerorganisatie.

Naast de verkoop van duurzame landbouwmachines heeft Abemec als doel om de klant te ontzorgen bij onderhoud en reparaties en het verlenen van klantgerichte service.

Abemec is actief in Flevoland, Noord-Brabant, Noord-Limburg, Zeeland, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Groningen. Het bedrijf heeft ongeveer 270 werknemers in dienst, werkzaam vanuit 20 werkplaatsen in de regio.

Over Dewulf

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in landbouwmachines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen. Met 3 vestigingen – in België, Nederland en Roemenië – is de onderneming een referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten.

In het familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat, is ondertussen de 3e generatie dynamisch aan het roer. Innovatie, betrouwbaarheid, aangenaam samenwerken en met de klant economisch meedenken zijn de hoekstenen van de beleidsvoering bij Dewulf. De groep realiseert met een hecht team van 290 collega's een omzet van circa 65 miljoen euro (2018).

Gelieve u voor meer informatie te wenden tot:

Dewulf

Ion Dhont
Marketing & Communications, Dewulf
T.: +32 51 20 58 71
@: ion.dhont@dewulfgroup.com

Abemec

Hans Quint
Directeur
T.: +31 413 382 911
@: hans.quint@abemec.nl

Aan het laden
Aan het laden