;

Laatste nieuws

Abemec Smart Faming & Robotic Dag groot succes

woensdag 27 maart 2019

Vrijdag 22 maart j.l. vond bij Abemec Veghel de eerste editie van de Abemec Smart Farming & Robotic Dag plaats. Abemec kijkt met grote tevredenheid terug op een geslaagde dag. Bijna 300 geïnteresseerden kwamen kijken naar de technieken en ontwikkelingen die Abemec en partners te bieden hebben op het gebied van Smart Farming en Robotics.

Er was veel interesse voor de nieuwe producten rondom robotisering, waarbij o.a. AgroIntelli, NAIO en Instar door middel van live demo’s lieten zien hoe inzetten van robots het werk kan vergemakkelijken en versnellen. Maar ook de systemen van Fendt, Raven en SBG trokken de aandacht en er was volop vraag naar de nieuwste technieken van Lemken / Steketee en Agrifac. Met FarmFact voor softwaremanagement en sensing en De Lage Landen, Stopel en SubsidieFocus werd het complete 360 graden Abemec Smart Farming pakket toegelicht.

Tijdens deze dag liet Abemec zien een breed pakket aan producten en toeleveranciers te kunnen bieden op het gebied van Smart Farming en Robotics, wat goed werd ontvangen door de aanwezige bezoekers.

Bent u niet in de gelegenheid geweest om de Abemec Smart Farming & Robotic dag te bezoeken, maar heeft u wel interesse in de technieken en ontwikkelingen op het gebied van Smart Farming? Neem dan contact op met Roel van Erp op 06-53 84 05 17 of via roel.van.erp@abemec.nl.

Image title

Image title
Aan het laden
Aan het laden