;

Laatste nieuws

MF 7719 S Machine of the Year 2019

woensdag 6 maart 2019

De Massey Ferguson 7719 S is op SIMA 2019 verkozen tot Machine of the Year 2019 in de categorie middenvermogen trekkers.
Massey Ferguson heeft geluisterd naar haar klanten en biedt nu de MF 7719 S als nieuw model in het zeer succesvolle MF S-serie programma aan.

-Relatief compacte MF met zeer gunstig gewicht / vermogen; wielbasis van 288 cm.
-AgcoPower motor, 6 cilinder, 6,6 liter, Stage 5 motor met vermogen 190/220 pk EPM.
-Zware Dyba-VT continue variabele transmissie.
-110 of 190 CCLS pomp met separaat hydrauliek reservoir, max 8 hydraulische ventielen, electronisch bediend, onafhankelijk, proportioneel; het hoogste hydraulische vermogen in zijn klasse.
-Aftakas met 4 toerenkeuze; MF hefinrichting met hoogste hefvermogen in deze klasse.

De nieuwe MF staat symbool voor de rechttoe-rechtaan ontwerpbenadering, die voldoet aan de strikte Stag V emissiewetgeving met een compact en effectief nabehandelingssysteem. Met zijn uitstekende vermogen/gewicht verhouding en indrukwekkend toelaatbaar totaalgewicht van 14 ton is de veelzijdige trekker specifiek ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van agrariërs en loonbedrijven.

Image title

De MF 7719 S is voorzien van enkele nieuwe prestatieverhogende kenmerken, zoals de Datatronic 5 touchscreen terminal. Deze dient niet alleen voor instelling van de trekker en MF Auto Guide automatische besturing, maar kan ook tot een veelomvattend systeem voor precisielandbouw worden uitgebouwd.
Aan het laden
Aan het laden