;

Laatste nieuws

Abemec breidt 360 graden Smart Farmingpakket uit met robotics

woensdag 27 februari 2019
Op 22 maart, tijdens de Abemec Smart Farming & Robotic Dag in Veghel, wordt het startsein gegeven voor de samenwerking tussen NAIO en Abemec. Vanaf dat moment gaat Abemec ook actief aan de slag met robotics.
Tijdens de Smart Farming & Robotic Dag demonstreert NAIO met twee robots (DINO en OZ) wat de mogelijkheden van robotics in het veld zijn.

NAIO Technologies
NAIO ontwikkelt en verkoopt robots voor land- en tuinbouw. Daarnaast bieden ze een reeks elektrische gereedschappen voor het wieden van onkruid, schoffelen en oogsten om de agrarische ondernemer te helpen een efficiënte slag in hun werk te maken. De robots helpen de gebruiker bij de dagelijkse taken, wat de werklast vermindert, de winstgevendheid vergroot en de impact op het milieu vermindert.

OZ
De OZ is een compacte robot die is ontworpen om groentetelers, boomkwekers, tuinders en akkerbouwers te helpen bij het onkruidvrij houden van hun percelen. Elektrisch, met een gewicht van 110 kg en een capaciteit tot 6 à 8 uur, biedt OZ de gebruiker allerlei mogelijkheden in en om het veld.
Lees meer: https://www.naio-technologies.com/en/agricultural-equipment/weeding-robot-oz/ 

Image title

DINO
De DINO is de grote broer van OZ. Ideaal om uw percelen te ontdoen van onkruid. Geheel autonoom bewerkt DINO 5 tot 8 hectare per dag. Met 800 kg is DINO vele male lichter dan een trekker met werktuig en met GPS RTK nauwkeurig tot op 2 cm biedt de robot de mogelijkheid exact daar te werken, waar nodig.
Lees meer: https://www.naio-technologies.com/en/agricultural-equipment/large-scale-vegetable-weeding-robot/

Image title

Interesse? Dan zien we u graag op 22 maart tijdens de Abemec Smart Farming & Robotic Dag. Of neem contact op met Roel van Erp via roel.van.erp@abemec.nl of 06- 53 84 05 17.
Aan het laden
Aan het laden