;

Laatste nieuws

Smart Farming & Robotic Dag - 22 maart

woensdag 27 februari 2019

Abemec organiseert eerste Smart Farming & Robotic Dag in Nederland

Op 22 maart a.s. organiseert Abemec de Smart Farming & Robotic Dag op haar hoofdlocatie in Veghel. De eerste editie van deze dag wordt georganiseerd om de zowel de agrarische ondernemer van nu als ook de ondernemer van de toekomst te voorzien in zijn behoefte aan techniek en te ontzorgen op het gebied van Smart Farming en Robotic.

Nieuwste technische snufjes op agrarisch gebied
Wat u kunt verwachten zijn o.a. de twee nieuwste robots van NAIO. De OZ en de DINO bieden volop mogelijkheden om robotica op en in het veld toegankelijk te maken in combinatie met mechanische onkruidbeheersing. Ook de Trooper van INSTAR, om potten en potplanten te sorteren, wordt gepresenteerd.

Natuurlijk mogen ook de bekende Abemec-merken niet ontbreken. Agrifac laat de mogelijkheden van de NEED-technologie zien en Steketee en Lemken tonen de nieuwste technieken voor mechanische onkruidbestrijding tussen de planten. Agrometius met Trimble, Raven met SBG en VarioGuide van Fendt* presenteren de mogelijkheden van en oplossingen voor onder andere autopilot en machinebesturing.

Verzekeren en subsidie
Aanvullend bespreekt FarmFacts de mogelijkheden voor datamanagement. Stopel vertelt over verzekeren en SubsidieFocus informeert u over subsidies waarvoor u eventueel in aanmerking komt. U krijgt alle informatie die u nodig heeft om van start te gaan met Smart Farming en / of Robotica of om uw huidige Smart Farming werkzaamheden uit te breiden.

Graag zien we u op 22 maart bij Abemec Veghel. Klik hier om u aan te melden

Locatie:
Abemec Veghel
Pater van den Elsenlaan 4
5432 GG Veghel

Tijd: 11.00 – 19.00 uur

* Abemec is Fendt importeur voor Noord-Brabant, Zeeland, Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal. 
Aan het laden
Aan het laden