;

Laatste nieuws

Vantage Agrometius introduceert LogMaster

donderdag 10 januari 2019
LogMaster is een datalogger die onder andere motordata, bewerkte hectares, bewerkingstijd en gps-posities registreert. Dankzij de overzichtelijke webportal en smartphone app maakt LogMaster het plannen, monitoren, registreren en analyseren van veldwerkzaamheden eenvoudig en overzichtelijk. Het systeem is merkonafhankelijk, ondersteunt 12V en 24V en kan dus op het hele machinepark worden geïnstalleerd.

LogMaster registreert automatisch tijd, bewerkte hectares, motordata (CANbus), vortuigstatus en de positie van uw trekkers en medewerkers. Door het combineren van deze gegevens met peceelsinformatie van RVO houdt het systeem automatisch bij hoeveel hectare er op elk perceel is bewerkt, hoe lang dit heeft geduurd en wat de voortgang is als de bewerking nog gaande is.

Via de webportal en smartphone app heeft u toegang tot overzichtelijke dashboards en actuele informatie van uw machinevloot. Daarnaast leest LogMaster motordata uit via de CANbus, zoals toerental, brandstofverbruik, motorbelasting etc. Al deze gegevens worden in Google Maps weergegeven, zodat u kaarten van de bewerkte percelen krijgt.

Drukregistratie verplicht
Vanaf 1 januari 2019 is het verplicht dat spuitmachines in Nederland zijn uitgerust met een drukregistratiesysteem. Bij de ontwikkeling van LogMaster is hiermee rekening gehouden en dus kan het systeem naast alle andere informatie ook de spuitdruk en de stand van de hoofdkraan registreren.

Aan het laden
Aan het laden