;

Laatste nieuws

Hulp bij irrigatiemanagement

woensdag 13 juni 2018
Met de Raindancer heeft u uw gehele irrigatiemanagement in één oogopslag inzichtelijk op uw smartphone of pc. Met de gps-module en de bijbehorende app heeft u altijd en overal informatie over de huidige situatie van uw beregeningssystemen en kunt u daar waar nodig effectief ingrijpen.

Met de inzet van de Raindancer wordt beregenen een aangename bezigheid, kunt u uw tijd effectief inzetten en voorkomt u onnodige controles.

Een sensor met een gps-module op de sproeikar zorgt ervoor dat u effectief kunt werken tijdens het beregenen.
- Altijd op tijd bij de installatie, omdat u een Real Time Locatie van de sproeiwagen ontvangt (incl. geplande stoptijd).
- U kunt altijd de huidige status van de waterdruk controleren.
- U ontvangt automatisch documentatie over wanneer en waar hoeveel is beregend.
- Middels de software op de pc of smartphone kunt u een beregeningsplan samenstellen en koppelen aan bodemvochtsensoren.

De Raindancer is op elke machine te monteren en is te koppelen aan een start-stopsysteem op de pomp. Hiermee kunt u op elk moment de beregening starten en stoppen, maar ook versnellen of vertragen voor plaatsspecifieke beregening.

Neem voor meer informatie over de Raindancer contact op met Roel van Erp via roel.van.erp@abemec.nl of 06 – 53 84 05 17.


Image title
Aan het laden
Aan het laden