;

Laatste nieuws

Nieuws

 • Abemec is aangesteld als de nieuwe Dewulf dealer. 2-8-2019
                                                                                                                                    

  PERSBERICHT   

  Abemec is door Dewulf, full-liner in landbouwmachines voor aardappelen en wortelen, benoemd tot officiële dealer voor de regio Noord Brabant, Midden en Noord Limburg, Utrecht, en West Gelderland. Vanaf heden zal Abemec vanuit zijn vestiging in deze regio’s de professionele telers nog beter kunnen helpen met een ruim aanbod aardappel- en wortelmachines.

 • Fendt 700 Vario 4-7-2019
  Naast het nieuwe geïntegreerde Fendt-platform FendtONE is de nieuwe versie van de Fendt 700 Vario ook uitgerust met een ISOBUS-aansluiting aan de voorkant, een 6-delige multikoppeling voor een derde functie op de frontlader, ergonomische bediening in de vorm van een nieuwe joystick en nieuwe terminals. De Fendt 700 Vario voldoet aan de Europese emissienorm Stage V.
 • Fendt 314 Vario 4-7-2019

  Nieuw topmodel van de Fendt 300 Vario-serie

  Meer vermogen
  Het innovatieve extra vermogen concept; DynamicPerformance (DP) op de Fendt 314 Vario biedt 10 pk meer vermogen via vraaggestuurde besturing, precies wanneer dat nodig is. Het is niet gebonden aan rijsnelheid of speciale taken, maar werkt puur dynamisch.
  De kracht van de tractor wordt gedistribueerd naar talrijke vermogensgebruikers, zoals aftakassen, hydrauliek, koelaggregaten en airconditioning. Het systeem detecteert wanneer bepaalde componenten meer vermogen nodig hebben en biedt vervolgens meer vermogen via een intelligente controller.
 • Fendt 900 Vario 4-7-2019
  Met de nieuwe Fendt 900 Vario generatie 6 lanceert Fendt een compleet nieuwe ontwikkeling die nieuwe normen stelt in de hogere prestatieklasse. De nieuwe modellen zijn afgestemd op de individuele behoeften van grote bedrijven en loonwerkers over de hele wereld. Talloze technische ontwikkelingen, een uitgebreid connectiviteitspakket, het relatief lage eigen gewicht en het krachtige nieuwe ontwerp maken een wereldwijd en veelzijdig gebruik mogelijk.
 • Vredo on Tour 3-7-2019
  Ervaar nu zelf de werking van de Vredo zodenbemester.
 • Financieren, verzekeren en onderhoud via www.astp.nl 5-6-2019
  Ons doel is om u te ontzorgen. Door middel van aantrekkelijke financieringsvormen, afhandeling van schade met verzekeraars en vaste tarieven voor onderhoud staan wij u bij, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.
 • Onderhoud Electrocoup snoeischaar 5-6-2019
  Het is weer tijd voor het jaarlijkse onderhoud van uw Electrocoup snoeischaar.

  Met deze revisie wordt de garantie op de snoeischaar met één jaar verlengd, mits de schaar binnen een jaar na aankoop ter revisie wordt aangeboden. U kunt tot twee maal toe uw garantie met een jaar verlengen. Maar ook daarna blijft het raadzaam om de schaar eenmaal per jaar te laten nazien.
 • Eerste perceel in Nederland onkruidvrij door NAIO Dino 4-6-2019
  Onlangs is het voor het eerst in Nederland een perceel onkruidvrij gemaakt door de DINO robot van NAIO Technologies. De mechanische onkruidbestrijding werd uitgevoerd zonder inbreng van een chauffeur. Het gaat om een perceel uien in Dronten; de eerste resultaten zien er goed uit.
 • Multifunctionele NAIO OZ kan alles 4-6-2019
  De OZ robot van NAIO Technologies is klein, lichtgewicht en enorm divers. De ideale elektrische bedrijfshulp die u ondersteunt bij verschillende taken op het bedrijf. Van het wieden van onkruid tot het fungeren als zelfrijdende zitstoel en van het dragen van geoogst product tot het maken van plantgaten. De NAIO OZ kan het.
 • AgroIntelli Robotti met Spot-Sprayer 4-6-2019
  De nieuwste ontwikkeling van AgroIntelli, de autonome Spot Sprayer, kan plaatsspecifiek aardappelopslag herkennen en bestrijden in o.a. suikerbieten.
Aan het laden
Aan het laden