;

Laatste nieuws

Nieuws

 • Kortere wachtlijsten T-rijbewijs 7-9-2018
  Door de uitgebreidere samenwerking met Het Vertrouwen uit Erp zijn de wachtlijsten voor praktijklessen- en examens voor het T-rijbewijs bij Abemec korter geworden. Het Vertrouwen bemant een derde lestrekker, naast de lestrekkers in Veghel en Sevenum, waardoor het voor jongeren uit de gehele regio Oost-Brabant en Noord-Limburg mogelijk wordt om op een locatie dichtbij huis hun T-rijbewijs te halen.
 • Nieuw; Dataservice by Abemec 7-9-2018
  Abemec biedt vanaf september de dienst ‘Dataservice by Abemec’ aan.
 • Abemec gaat naar de ATH 29-8-2018
 • Lemken neemt Steketee over 29-8-2018
  Lemken heeft schoffelspecialist Steketee overgenomen, dat maakte Lemken 28 augustus bekend. Ook de grondbewerkingsmachines van Rumptstad neemt Lemken over.
  De cameragestuurde schoffelmachines worden toegevoegd aan het pakket van Crop Care gewasbeschermingsmachines bij Lemken.
 • Fendt 900 Vario MT rupstrekker 23-8-2018
  De Fendt 900 Vario MT rupstrekker is bijzonder slagvaardig onder zware en bijzondere omstandigheden. De trekker onderscheidt zich door zijn unieke rijcomfort op basis van een compleet nieuw, innovatief veringsconcept. Uiteraard profiteert u ook bij deze trekker van de traploze Fendt VarioDrive-aandrijftechnologie.
 • Agrifac Condor Connect 23-8-2018
  Precies zien hoeveel draaiuren met een machine zijn gereden en hoeveel hectares er gespoten zijn, maar ook alarmmeldingen uitlezen om storingen te zoeken. Dat kan met Agrifac Condor Connect. Werkzaam via gps en modem en voor zowel klanten als monteurs een ideale mogelijkheid om de service te vergemakkelijken en optimaliseren.
 • Merlo Roto nu met elektro-aandrijving 23-8-2018
  Nieuwe Merlo Roto’s kunnen nu voorzien worden van elektro-aandrijving. Met dit systeem kunt u, zodra de machine op de werkplek is opgesteld, inpluggen op het stroomnet en vanaf dan volledig emissievrij en bijna geruisloos werken.
 • Kortere wachtlijsten T-rijbewijs 1-8-2018
  Per 1 augustus 2018 zet Abemec samen met Het Vertrouwen een derde lestrekkercombinatie in om aan de grote vraag naar de opleiding voor het T-rijbewijs te kunnen blijven voldoen. Met de aanschaf van de nieuwe lescombinatie gaat Het Vertrouwen vanuit haar opleidingslocatie in Erp ook praktijklessen verzorgen. Tot op heden verzorgde Het Vertrouwen al het theoretische gedeelte van de tractorrijlessen. De bestaande samenwerking wordt hierdoor uitgebreid.
 • Merlo Roto MCSS met Vamil / MIA 4-7-2018
  De roterende verreikers van Merlo kunnen in aanmerking komen voor de Vamil /MIA regeling. Ze zijn toegevoegd aan de positieve lijst F3410 die betrekking heeft op elektrische of hybride aangedreven mobiele machines.
 • Beregeningsapparatuur nodig? Bel Abemec! 4-7-2018
  Het is droog! En het lijkt erop dat het voorlopig droog blijft.
Aan het laden
Aan het laden