;

Laatste nieuws

Nieuws

 • Nieuwe precisie in Fendt gewasbescherming 3-10-2019
  Fendt Rogator 600-serie - Nieuw topmodel
  De Fendt Rogator 600-serie wordt uitgebreid met het topmodel Fendt Rogator 665 met een maximaal vermogen van 307 pk. Vanaf 2020 zullen alle machines worden uitgerust met een 6-cilinder lijnmotor met een cilinderinhoud van 7,4 liter. De zelfrijdende voertuigen voldoen aan de Europese emissienorm Stage V door het gebruik van een passief roetfilter en bovendien wordt het assortiment beschikbare banden uitgebreid met twee modellen.
 • Abemec Show Nieuws 2-10-2019
  Nog een kleine twee maanden en dan is het weer zover!
  De Abemec Show vindt dit jaar plaats van 22 t/m 24 november in Veghel.
 • Lemken start met verkoop kunstmeststrooiers 6-9-2019
  Lemken gaat starten met de verkoop van kunstmeststrooiers. Een strategische samenwerking met Sulky ligt daaraan ten grondslag.
 • FendtONE 6-9-2019
  Tijdens de Dealer Technica heeft Fendt haar distributiepartners gevraagd naar digitalisering. 71 procent van de respondenten schat hun klanten als kritisch ten opzichte van digitalisering. Volgens 56 procent van de dealers komt dit, omdat de gebruiker de systemen te ingewikkeld in gebruik vindt.
 • Merlo Roadshow 6-9-2019
  Merlo-liefhebbers opgelet!
  Op zaterdag 5 oktober organiseert Merlo de Merlo Roadshow; een exclusieve klantendag waar het nieuwe gamma van Merlo machines wordt getoond.
 • Geef vorst geen kans! 6-9-2019
  Laat uw beregeningsapparatuur vorstvrij maken door Abemec.
  Maak nu een afspraak en profiteer van de actieprijs van € 59,95 per eerste haspel*. De actieperiode loopt van 16-09-2019 t/m 15-11-2019. Daarna geldt het normale werkplaatstarief.
 • Gratis trekkercheck bij Abemec 6-9-2019
  Met de herfst en de winter op komst wordt het ook weer tijd voor onderhoud aan uw machines.
 • Abemec is aangesteld als de nieuwe Dewulf dealer. 2-8-2019
                                                                                                                                    

  PERSBERICHT   

  Abemec is door Dewulf, full-liner in landbouwmachines voor aardappelen en wortelen, benoemd tot officiële dealer voor de regio Noord Brabant, Midden en Noord Limburg, Utrecht, en West Gelderland. Vanaf heden zal Abemec vanuit zijn vestiging in deze regio’s de professionele telers nog beter kunnen helpen met een ruim aanbod aardappel- en wortelmachines.

 • Fendt 700 Vario 4-7-2019
  Naast het nieuwe geïntegreerde Fendt-platform FendtONE is de nieuwe versie van de Fendt 700 Vario ook uitgerust met een ISOBUS-aansluiting aan de voorkant, een 6-delige multikoppeling voor een derde functie op de frontlader, ergonomische bediening in de vorm van een nieuwe joystick en nieuwe terminals. De Fendt 700 Vario voldoet aan de Europese emissienorm Stage V.
 • Fendt 314 Vario 4-7-2019

  Nieuw topmodel van de Fendt 300 Vario-serie

  Meer vermogen
  Het innovatieve extra vermogen concept; DynamicPerformance (DP) op de Fendt 314 Vario biedt 10 pk meer vermogen via vraaggestuurde besturing, precies wanneer dat nodig is. Het is niet gebonden aan rijsnelheid of speciale taken, maar werkt puur dynamisch.
  De kracht van de tractor wordt gedistribueerd naar talrijke vermogensgebruikers, zoals aftakassen, hydrauliek, koelaggregaten en airconditioning. Het systeem detecteert wanneer bepaalde componenten meer vermogen nodig hebben en biedt vervolgens meer vermogen via een intelligente controller.
Aan het laden
Aan het laden