;

Laatste nieuws

Nieuws

 • Abemec dealer Güttler 20-3-2019

  Abemec en Güttler maken bekend dat Abemec per direct dealer wordt van Güttler. Abemec breidt daarmee haar leveringsprogramma o.a. uit met gedragen en getrokken prismawalsen, frontpakkers, graslandverzorgingsmachines, prismarollen in rotorkopeg, cultivatoren.
 • MF 7719 S Machine of the Year 2019 6-3-2019

  De Massey Ferguson 7719 S is op SIMA 2019 verkozen tot Machine of the Year 2019 in de categorie middenvermogen trekkers.
 • Abemec nog beter te bereiken 6-3-2019

  Vanaf heden kunt u, wanneer u buiten kantoortijden hulp nodig heeft, in plaats van het centrale storingsnummer gewoon naar uw Abemec vestiging bellen. U krijgt dan direct een servicemonteur aan de lijn die u verder helpt. Meteen de juiste persoon aan de telefoon. Snel en effectief!
 • Precisielandbouw voor iedereen toegankelijk 28-2-2019

  Een recente ontwikkeling om precisielandbouw voor iedereen toegankelijk te maken is de portal www.taakkaart.nl van Vantage Agrometius. Op deze portal kunt u geheel kosteloos satellietbeelden van uw percelen bekijken, uw gewasgroei volgen en taakkaarten maken voor variabele bewerkingen. De taakkaarten kunt u via USB of zelfs draadloos snel en eenvoudig naar uw gps-display verzenden.
 • Haal het maximale uit uw Fendt! 28-2-2019
  Fendt en Abemec geven nu samen tot wel 50% korting op verschillende Smart Farming oplossingen. Verhoog het rendement van uw bestaande én nieuwe machines.

  De actie geldt voor onderstaande producten en is geldig tot 31-10-2019.
  -VarioGuide Countour Assistant
  -VarioDoc Pro
  -VarioTronicTIautomatic
  -SectionControl
  -VariableRateControl

 • Abemec breidt 360 graden Smart Farmingpakket uit met robotics 27-2-2019
  Op 22 maart, tijdens de Abemec Smart Farming & Robotic Dag in Veghel, wordt het startsein gegeven voor de samenwerking tussen NAIO en Abemec. Vanaf dat moment gaat Abemec ook actief aan de slag met robotics.
  Tijdens de Smart Farming & Robotic Dag demonstreert NAIO met twee robots (DINO en OZ) wat de mogelijkheden van robotics in het veld zijn.
 • Optimaal bodembeheer m.b.v. TalkingFields en Datamanagement 27-2-2019
  Het aan de hand van opbrengstmetingen en / of satellietbeelden plaatsspecifieke bodemmonsters steken, biedt mogelijkheden voor optimaal bodembeheer.
 • Hulp bij irrigatiemanagement 27-2-2019
  Met de Raindancer krijgt u in één oogopslag uw gehele irrigatiemanagement te zien op uw smartphone of pc. Met de gps-module en bijbehorende app is er altijd en overal informatie beschikbaar over de huidige situatie van de beregeningssystemen en kunt u, daar waar nodig is, tijdig en effectief ingrijpen.
 • Smart Farming & Robotic Dag - 22 maart 27-2-2019

  Abemec organiseert eerste Smart Farming & Robotic Dag in Nederland

  Op 22 maart a.s. organiseert Abemec de Smart Farming & Robotic Dag op haar hoofdlocatie in Veghel. De eerste editie van deze dag wordt georganiseerd om de zowel de agrarische ondernemer van nu als ook de ondernemer van de toekomst te voorzien in zijn behoefte aan techniek en te ontzorgen op het gebied van Smart Farming en Robotic.
 • Maak uw machines Smart Farming Ready 27-2-2019
  Uw machine is technisch nog 100% in orde, maar voldoet net niet aan de eisen om voor de nieuwste toepassingen op Smart Farming gebied in aanmerking te komen. Een nieuwe machine is geen optie. Te duur en zonde van een machine die verder nog prima functioneert.
Aan het laden
Aan het laden