;

Laatste nieuws

Nieuws

 • Abemec Dronten gaat verhuizen 1-5-2019
  Abemec Dronten gaat verhuizen. Vanaf maandag 6 mei is het nieuwe adres Wisentweg 13D in Dronten. De nieuwe locatie is gesitueerd op het terrein van het Aeres Agri Innovation Centre.
 • Nieuw! Merlo's grootste roterende verreiker 1-5-2019
  De Roto50.35SPlus is de nieuwe ‘leider’ binnen het Merlo gamma van roterende verreikers. De ‘S’ staat voor het standaard hydropneumatische nivelleersysteem en de Plus voor de continue roterende bovenwagen.
 • Meer melk uit ruwvoer met Ecosyl 4-4-2019
  Door het toevoegen van kuiltoevoegmiddel Ecosyl haalt u meer uit uw ruwvoer. Toevoegen van Ecosyl resulteert in 5% hogere droge stofopname per koe per dag, minder restvoer en 1,2 kg meer melk per koe, per dag. Abemec is uw leverancier voor Ecosyl doseerapparaten en heeft onder andere de Ecobaler, de Ecosyler en de Ecoflow in het assortiment.
 • Lemken Juwel MV met Rumptstad rister 3-4-2019
  Het Lemken programma van ploegristers wordt verder uitgebreid. Door de overname Steketee, waartoe ook het merk Rumptstad behoort, heeft Lemken de mogelijkheid om in de toekomst het ploegrister Rumptstad 480 (R 480) voor de Lemken aanbouwploeg Juwel MV N 100 aan te bieden. 
 • Abemec importeur en leverancier van AgroIntelli 3-4-2019
  Abemec breidt haar 360-graden Smart Farming productschap uit met de producten van AgroIntelli. Na de eerste Abemec Smart Farming en Robotics dag (22 maart j.l.) kondigden Abemec en het AgroIntelli al aan een samenwerking aan te gaan. Na de positieve reacties op de Robotti en de WeedCam is besloten dat Abemec met directe ingang importeur en leverancier wordt in Nederland.
 • MF 5700 Experience Tour 3-4-2019
  De nieuwe MF 5700 CE Dyna-4 is een unieke tractor in de 85 tot 110 pk klasse en is in diverse segmenten inzetbaar.
  Een trekker die je moet hebben uitgeprobeerd! En dat kan nu eenvoudig, want Abemec komt graag bij u langs voor een demonstratie. Ervaar zelf de ruimte en comfort!
 • DEMO: Güttler Duplex 30-56 frontpakker 3-4-2019
  De Güttler 30-56 frontpakker egaliseert, verkruimelt en verstevigt over de volledige oppervlakte en u creëert met minder werkgangen een beter zaaibed. De machine is te gebruiken voor middelzware tot zware, ook natte en klonterige grond. Daarbij heeft u geen zwaardere trekker nodig wat minder spoorvorming en minder brandstofverbruik als voordeel heeft.
 • NIEUW: Weidemann 9080 3-4-2019
  Tijdens de Sima in Parijs presenteerde Weidemann de nieuwe 9080 wiellader.
 • Hoe stelt u uw ploeg perfect af? 27-3-2019
  Lemken helpt u met een 12 stappenplan. 

  Ploeg netjes, benut de trekkracht, bespaar brandstof en beperk slijtage. 
 • Abemec Smart Faming & Robotic Dag groot succes 27-3-2019

  Vrijdag 22 maart j.l. vond bij Abemec Veghel de eerste editie van de Abemec Smart Farming & Robotic Dag plaats. Abemec kijkt met grote tevredenheid terug op een geslaagde dag. Bijna 300 geïnteresseerden kwamen kijken naar de technieken en ontwikkelingen die Abemec en partners te bieden hebben op het gebied van Smart Farming en Robotics.
Aan het laden
Aan het laden