;

Laatste nieuws

Nieuws

 • Open Dag Abemec 16-1-2019
  Image title
 • Nieuwsarchief 10-1-2019
  archief
 • Vantage Agrometius introduceert LogMaster 10-1-2019
  LogMaster is een datalogger die onder andere motordata, bewerkte hectares, bewerkingstijd en gps-posities registreert. Dankzij de overzichtelijke webportal en smartphone app maakt LogMaster het plannen, monitoren, registreren en analyseren van veldwerkzaamheden eenvoudig en overzichtelijk. Het systeem is merkonafhankelijk, ondersteunt 12V en 24V en kan dus op het hele machinepark worden geïnstalleerd.
 • Subsidieregeling Jonge Landbouwers (JOLA) 10-1-2019
  De subsidie Jonge Landbouwers (JOLA) geeft jonge landbouwers de kant te investeren in innovatie en modernisering op het bedrijf.
 • Subsidie met POP3 10-1-2019
  De provincie Noord-Brabant wil landbouwers stimuleren om te investeren in bedrijfsmiddelen die bijdragen aan het verbeteren van de waterkwaliteit. Dat doen ze middels het Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3); de subsidieregeling voor de innovatieve agrarische ondernemer.

  Subsidie kan verkregen worden wanneer een landbouwer of een samenwerkingsverband van landbouwers investeert in een of meerdere bedrijfsmiddelen die zijn weergegeven op de door de provincie opgestelde investeringslijst. Alle investeringen die op deze lijst staan, dragen bij aan de waterkwaliteit door het toepassen van beter bodembeheer.
 • NIEUW: Nettuno Atlantic Super Silent Motorpompen 10-1-2019
  Nettuno presenteert de Atlantic serie geluidsdichte motorpompsets; ontworpen voor het oppompen en verder pompen van schoon water uit bronnen, oppervlaktewater en tanks.
 • Gaspardo heeft oplossing voor zaaien vanggewas 5-12-2018
  Vanaf 1 januari 2019 is het verplicht om vóór 1 oktober een vanggewas te zaaien op zand- en lössgrond waar snijmais staat. Samen met Gaspardo heeft Abemec voor u de oplossing; de Gaspardo schoffelmachine met opgebouwde zaaimachine.
 • Krone Seizoensspecial 4-12-2018
  Het jaar loopt op z’n eind. Hét moment om de balans op te maken. Heeft u nog ruimte voor een mooie investering, maar past maandelijkse betaling niet bij uw bedrijfsvoering? Maak dan nu gebruik van onze maatwerkdeal.
 • Nieuw: Airmix Serviceteam 4-12-2018
  Om de service aan uw Airmix zelfrijdende voermengwagens te kunnen garanderen, hebben we voor u een specialistenteam samengesteld. Vanaf heden staan ze voor u klaar. We verwachten hiermee te kunnen voldoen aan de servicegraad die bij deze machines past.
 • Abemec en Van Arendonk Mechanisatie slaan handen ineen 23-11-2018

  Graag brengen we u namens Van Arendonk Mechanisatie en Abemec op de hoogte van het volgende:

  Per 1 januari 2019 worden de activiteiten van Van Arendonk Mechanisatie overgenomen door Abemec.

Aan het laden
Aan het laden