Tractoren

Bent u op zoek naar een Fendt trekker? Leest u dan even dit:
Abemec groeit door en breidt uit. Vanaf eind 2019 is Abemec importeur van het volledige Fendt Full line programma en is er voor gekozen om een nieuwe verkooporganisatie op te richten; Agromec.

Het volledige Fendt full line programma, inclusief alle tractoren, kunt u vinden op www.fendtfarming.nl 

Service
Voor onderhoud, reparatie van en services voor het volledige Fendt full line programma kunt u, zoals u al gewend was, terecht bij alle huidige 20 Abemec-vestigingen.

Tractoren bij Abemec.nl

De tractor is in de meeste gevallen de belangrijkste machine in het machinepark van de professionele agrariër. Speciaal ontwikkeld voor de landbouw en onmisbaar voor de dagelijkse gang van zaken.

Met de tractoren van Massey Ferguson biedt Abemec het meest complete tractorprogramma voor alle bedrijven. De MF-tractoren staan voor prestaties, comfort en compromisloze kwaliteit.

Loonwerk – Massey Ferguson pakt het aan

De tractoren van Massey Ferguson zijn veelzijdig en efficient en gaan kundig om met de ploeg, de maaier of de voermengwagen; MF maakt licht werk van het zaaien, oogsten en verwerken van de gewassen.
De nieuwste technologieën worden toegepast om de wensen van de moderne agrariër waar te maken en de bedrijfskosten tot een minimum te beperken. De efficiënte, betrouwbare motoren werken samen met de geavanceerde en gebruiksvriendelijke transmissies.

Advies op maat

Wij adviseren u graag over de verschillende series en modellen Massey Ferguson tractoren. Afhankelijk van uw werkzaamheden en situatie helpen we u om de keus te maken voor een trekker die u (ook op de lange termijn) het meest brengt.

Meer informatie

Download voor meer informatie de onderstaande brochures of neem contact op met een van onze specialisten en laat u informeren over alle mogelijkheden.