Bulkaanvraag registratie landbouwvoertuigen nu mogelijk

Vanaf 1 april is het mogelijk om 25 of meer voertuigen tegelijk te registreren via een bulkaanvraag. Voorheen kon per aanvraag slechts 1 (land)bouwvoertuig worden geregistreerd bij de RDW, waarbij na elke aanvraag eerst betaald moest worden, voordat het volgende voertuig geregistreerd kon worden. Daar heeft de RDW nu een oplossing voor.

Hoe werkt het?
Op de website van de RDW vindt u bij ‘Registreren (land)bouwvoertuigen’ de knop ‘Aanvragen registreren 25 of meer voertuigen tegelijk’ het online aanvraagformulier. Na het invullen en verzenden van het formulier neemt de RDW binnen tien werkdagen contact op. Na contact met de RDW ontvangt u een Excel-sheet waarop de te registreren (land)bouwvoertuigen ingevuld moeten worden. Nadat de aanvraag is goedgekeurd ontvangt u van de RDW een factuur met een totaalbedrag voor het aantal te registreren voertuigen. De kosten voor de bulkaanvraag bedragen ook € 18,- (of € 10,40 voor GV-kenteken) per voertuig.

Nadat de registratie voltooid is, kunt u alle kentekens bestellen bij Abemec. Dat kunt u doen door online het aanvraagformulier in te vullen.

Kijk op de site van de RDW waar u aan moet voldoen om gebruik te kunnen maken van de bulkaanvraag.