Abemec wordt per direct importeur van het Duitse Fruittec. Fruittec is een innovatieve fabrikant van verplegingsmachines in de fruitteelt. De machines kenmerken zich door hoge kwaliteit en door de uitwisselingsmogelijkheden op de universele aanbouwbok die zowel voor Fruittec-machines REDPulse, Darwin en Edward gebruikt kan worden.

Introductie-actie
Fruittec Edward nu met 5% extra korting

 

U kunt bij Abemec terecht voor de volgende Fruittec-machines

Edward
De Fruittec Edward is een snoeimachine die uitgerust kan worden met ESM dubbelmessen, slagmessen of zaagmessen. De machine is hydraulisch door de trekker te bedienen en als optie is ook een comfortbediening met joystick mogelijk. De Edward kan worden voorzien van horizontale zwenking en er kan gewerkt worden met een rijsnelheid tot 5 km/h.

Darwin
De Fruittec Darwin is een gepatenteerde machine voor mechanische bloesemuitdunning. Het voordeel van werken met deze machine is dat het veiliger en efficiënter is dan chemische dunning en rendabeler dan handmatige dunning.
De machine is voorzien van een traploze instelling van het spiltoerental. Het spiltoerental is afleesbaar, kan vanuit de trekker bediend worden en werkt onafhankelijk van het motortoerental.

REDpulse
Met de REDpulse van Fruittec kunt u fruitbomen mechanisch ontbladeren, zodat de vruchten meer zonlicht krijgen. De machine is leverbaar met een 2- of 3-rotorsysteem zodat ook de hogere bomen bewerkt kunnen worden.
De REDpulse onderscheidt zich door een enorme blaaskracht waardoor het werk efficienter gedaan kan worden met 25% meer rijsnelheid en minder dieselverbruik. De werkhoek van de REDpulse is traploos verstelbaar naar de bomenrij toe +20/-20 en de machine is hydraulisch in hoogte en zijdelings te verstellen. Daarnaast kunnen rotoren zwenken en kunnen er snij- en uitdunelementen opgebouwd worden.

Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze verkopers:
Izak op ’t Hof                   06 53 36 42 26
Adriaan van den Hoek   06 54 30 82 03
Joost Hoevenaars           06 12 65 44 67
Johan Torsius                 06 83 88 98 88